Yiğit'ten Akış'a: Korkunun ecele faydası yok

Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar Ve Manavlar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Yiğit, "Bu şehirde hangi kongrede güvenlik zaafiyeti yaşandı da Pazarcılar Odası Genel Kurulu'nda yaşansın." dedi.

Yiğit'ten Akış'a: Korkunun ecele faydası yok
Alanya Pazarcılar Odası Genel Kurulu, 11 Şubat'ta Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılacak. Mevcut Oda Başkanı Hasan Yiğit ile Bekir Akış arasında yaşanacak başkanlık yarışı öncesi Oda Genel Kurulu'nun yapılacağı Şoförler Odası Düğün Salonu'nda güvenlik zaafiyeti yaşanacağına dönük iddialar damgasını vurdu. Yeniden Pazarcılar Odası Başkan Adayı olacağı konuşulan Bekir Akış, "Şoförler Odası'nın kapasitesi yetersiz. Odamızın 1184 üyesi var. Bu üyeler salona sığmayacak ve güvenlik zaafiyeti oluşturabileceği gerekçesiyle Genel Kurulun Belediye Düğün Salonu'na alınmasını istiyoruz" diyerek İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.

Akış'ın bu sözlerine yanıt veren Mevcut Oda Başkanı Hasan Yiğit, "Pazarcılar Odası Genel Kurulu, Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılacak. Bugüne kadar Alanyamızda meslek odalarının bazılarının kongresi Belediye Düğün Salonu'nda, bazılarının kongresi de Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılır. Bizim 1150 üyemiz var ve bu üyelerimiz Şoförler Odası Düğün Salonu'na da sığar. Henüz 4 yıl önce Bekir Akış döneminde bile Pazarcılar Odası Genel Kurulu, Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılıyorken bugün neden orası güvenlik zaafiyeti oluştursun. Ben devletimizin polisinin gerekli güvenlik önlemini alacağına inanıyorum. Pazarcılar Odası Başkanı olarak Genel Kurulumuzun kavgasız, gürültüsüz, birlik ve beraberlik içersinde yapılacağı konusunda da tüm üyelerime söz veriyorum. Biz kavgadan değil, birlik ve beraberlikten yanayız. Pazarcılar Odası Genel Kurulu, 11 Şubat'ta yapılacak ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecektir. Kimse kongre salonundan korkmasın ama seçimi kaybedeceğini bilenler de şunu iyi bilmeli ki, korkunun ecele faydası yok." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83