Yiğit'in seçim ofisine muhteşem açılış

Alanya Pazarcılar Odası'na bir kez daha başkan adayı olan Hasan Yiğit seçim ofisini kalabalık bir törenle açtı.

Yiğit'in seçim ofisine muhteşem açılış
Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan ve bir dönem daha başkanlık için adaylığını açıklayan Hasan Yiğit seçim ofisini kalabalık bir törenle açtı. 

Alanya Şoförler Nakliyeciler ve Otomobilciler Esnaf Odası yanında bulunan binadaki açılışa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Kula, Tunahan Kasapoğlu, Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Alanya Şoförler Nakliyeciler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Metal İşleri Demirciler Oto Elektrikçileri Kaportacılar Oto Tamircileri Esnaf Odası Kerim Taş, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ile pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı. 

YİĞİT ALKIŞLAR EŞLİĞİNE KONUŞTU

Açılışta konuşma yapan Hasan Yiğit katılan herkesi selamlayarak 'hoşgeldiniz' dedi. Alkışlar eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Yiğiti, "Sözlerime başlamadan önce tüm kalbimle şunu ifade edeyim, 15 Ocak 2014 yılında sizlerin destekleri ile teslim aldığımız odamızı en iyi şekilde yöneterek bugünlere taşımanın haklı gururu içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Ben ve ekibim görev süresince sizler için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

'KURUMSAL KİMLİĞE KAVUŞTUK'


1980 yılında pazarcılığa başladığını ve 38 yıldır aynı mesleği sürdürdüğünü belirten Yiğit, "Esnafın her türlü sorununu yaşayan birisi olarak, görev yaptığımız 4 yıl boyunca sizlerin haklarını koruduğumuza inancım tam. Zor şartlarda teslim aldığımız odamız Türkiye'nin sayılı pazarcılar odası arasında yerini almıştır. Göreve gelir gelmes Türkiye Sebzeciler Meyveciler Federasyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ve ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli iribat halinde olarak odamızı kurumsal bir kimliğe kavuşturduk. Esnafımızın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduk." diye konuştu.
KAPALI PAZAR MÜJDESİ

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yiğit, "Her geçen gün büyüyen Alanyamızda gece gündüz çalışan siz cefakar esnaflarımızın en büyük sorunu olan Salı Pazarı sevgili Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in katkılarıyla kapalı pazar olarak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Bu kapalı pazar yerini Alanyamıza ve esnaflarımıza kazandıran başkanımıza pazarcı esnafımız adına hepinizin huzurunda tekrar teşekkür ederim. Salı Pazarı'nın ardından ilk etapta 4 mahallemizde pazar alanlarının da kapalı pazar yerine dönüşmesi için çalışmalara tekrar devam edeceğiz." diye konuştu. 

'SİZLERLE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

"Sorun değil, çözüm ürettik." diyerek sözlerine devam eden Yiğit, "Bütün mahallelerde kurulan oazar alanlarımızı tozdan ve çamurdan kurtardık. Pazar alanlarının daha adaletli ve düzenli olması için pazar yerlerini tekrardan çizerek esnaflarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi sizler için hazırlattığımız kitapçıklardan inceleyebilirsiniz. Bize olan güveninizi ve desteğinizi hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Sizlerin alın teri ve büyük emeklerinizle kurulan Pazarcılar Odası'nın 11 Şubat'ta yapılacak olan 8. Genel Kurulu'nda tekrar adayız. Bu anlamda bugün sizlerle birlikte seçim ofisimizin açılışı için buradayız. Sizlerin görüş ve fikirlerine her zaman önem verdik. Bunun için de 11 Şubat'a kadar açık olacak olan seçim ofisimizde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Seçim ofisimizin Alanyamıza ve esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı. 

Yiğit'in konuşmasının ardından dualar eşliğinde seçim ofisinin kurdelesi kesildi. Seçim ofisi ilk günden adeta  ziyaretçi akınına uğradı

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83