YILDIRIM UYARDI: AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YOKSA...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım dün Alanya’da Ankara’daki patlamayı protesto eden ve yas mitingi düzenleyenler Eğitimciler Sendikası (Eğitim-sen) hakkında sert konuştu. Yıldırım,”Aklınızı Başınıza alın yoksa aklınızı alırız” dedi.

YILDIRIM UYARDI: AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YOKSA...
Ülkenin en büyük terör saldırı geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaşanmış 95 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara’daki patlamada Alanya’dan da 6 kişi hayatını kaybetmişti. Dün Alanya’da Ankara’da hayatını kaybedenler için bir yas mitingi düzenlenmişti.

‘SİZ ADAM MISINIZ?’

Konuyla ilgili siyasilerden de birçok mesaj gelirken BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım’ın sosyal medya aracılığıyla yazdığı yazı dikkat çekti. Yıldırım sert konuştuğu mesajında, “u..n siz adam mısınız? Adınız Eğitim-sen, sözde eğitimcisiniz, öğretmensiniz, vatan hainliğinden başka isiniz yok. Bu ülke sizi yeterince tanıdı. Ayağınızı denk alın, adam olun. Eğitimci olun, görevinizi yapın. Bu devlet size ş……..k yapın diye maaş vermiyor. Öğretmenlik yapın diye veriyor. Adam olun, aklınızı başınıza alın, yoksa aklınızı alırız. Alanya’da hainliğe yer yok biline. BBP ve Alperenler bu vatanın bekçileridir. Bu vatan için her şeyi göze almış bir gençliktir Alperenler. Akıllı olun, bu uyarımızı iyice düşünün” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83