Yıldız Tilbe'nin fahiş tarifesine Alanya'dan ret

Yıldız Tilbe'nin geçtiğimiz hafta yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaştığı söylenilen ve içerisinde Alanya Belediyesi festivalinin de bulunduğu konser tarifesi ifşa olduktan sonra, sosyal medya gündemine de düşmüştü. Alanya Belediyesi'nin Tilbe'ye festivalde yer vermeyeceği ortaya çıktı.

Yıldız Tilbe'nin fahiş tarifesine Alanya'dan ret
 Alanya Belediyesi, 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni bu yıl 15-16-17 Haziran tarihlerinde düzenleyecek. Festival konserleri ile ilgi çeken Alanya Belediyesi, bu kez festival öncesi sosyal medya tartışmalarıyla da dikkat çekti. Tartışma sebebi, geçtiğimiz hafta ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin  yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaştığı söylenilen konser tarifesi oldu. Konser tarifesinde Alanya Belediyesi festivali için 200 bin lira istediği ortaya çıktı.



ÜNLÜ SANATÇILARIN ADI GEÇİYOR

Sanatçı Yıldız Tilbe'nin sosyal medya gündemine düşen konser tarifesi konusunda tartışmalar devam ederken, Alanya Belediyesi'nin 15-16-17 Haziran'da yapılacak olan Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali listesinden ünlü sanatçıyı çıkardığı bilgisi alındı. Henüz netlik kazanmasa da festivalin programında Ajda Pekkan, Yalın ve Bülent Ersoy'un adının geçtiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83