Yılmaz'dan yerli turiste, "Elinizi çabuk tutun" çağrısı

TÜRSAB Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, 2019 turizm sezonunda Alanya'ya gelecek yerli turistlere bir dizi tavsiyelerde bulundu

Yılmaz'dan yerli turiste, "Elinizi çabuk tutun" çağrısı
TÜRSAB Başkan Yardımcısı, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi, ALTSO Meclis Üyesive 8.Gurup Başkanı Kerim Yılmaz,  2019 yaz sezonunda Alanya'da tatil yapacak yerli turistlere bir dizi tavsiyelerde bulundu.
Erken rezervasyonda indirim avantajı olduğunu söyleyen Yılmaz, yerli turistlere çağrıda bulunarak Alanya'ya  özel araçları ile gelmemeleri uçak yada otobüsleri tercih etmelerini istedi.
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şunlara yer verdi: "Yurt içinden Alanya'da tatil yapacak misfirlerimize dışarıda kalmamaları için bir an önce rezervasyon yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Yoğun bir sezon olacak. Çocuklar ve hanım efendiler lütfen eşlerinizi ve babalarınızı ikna ederek araba ile gelmemelerini tavsiye ediniz. Özellikle havayolunu veya şehirler arası otobüsleri tercih etmelerini istiyoruz Çünkü Alanya da trafik sorunu ile karşılaşmamanızı ve güzel bir tatil yapmanızı istiyoruz. Şimdiden gideceğiniz otellerin nasıl olmasını istiyorsanız seçin. Dinlenme mi istiyorsunuz, eğlence mi istiyorsunuz, deniz mi yoksa havuz mu istiyorsunuz şimdiden bunları belirlerseniz istediğiniz oteli seçerseiz Özellikle uçak biletlerini ve kalacağınız oteli erken rezervasyonlarla alırlarsanız çok ciddi indirimler söz konusu. İyi bir tatil yapmak istiyorsanız dışarıda kalmak istemiyorsanız erken rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Çünkü çok güzel ve yoğun bir 2019 sezonu bizi bekleniyor."

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83