Yolun ardından şimdide de elektrikleri kapattı

Alanya'nın Oba Mahallesi'nde kendisine ait olduğun iddia ederek yolu kapatan Hasan Okşar şimdide elektrik trafosuna girdi elektrikleri kesti ve trafoyu kapattı.

Yolun ardından şimdide de elektrikleri kapattı
Alanya'nın Oba Mahallesi'nde Hasan Okşar'ın neden olduğu kriz sürüyor. Kendisine ait olduğunu idda ettiği yolu kapatan Okşar geçtiğimiz günlerdfe yolu tel örgülerle kapatmış araç ve insan geçidine izin vermiyordu. Vatandaşların tepkisini çeken bu kapatma günlerdir sürerken, Okşar birkez daha atağa kalktı.

Kendi arazisi içinde olduğunu iddia ettiği trafoya girerek elektrikleri kesen Okşar, Trafonun önüne traktör çekerek trafoya giriş ve çıkışları engelledi. Mahalle halkı bir anda elektriklerin kesilmesi üzerine şok yaşarken, yetkililer Okşar'ın arazisine giremeyerek elektriği açamadılar. 

Mahalle halkı yolun ardından elektriklerin de kesilmesi ile adeta isyan etti. Elektriksiz kalan vatandaşlar emniyet güçlerine haber verdiler. Olay yerine gelen emniyet güçleri Okşar'ı dorgulamak üzere emniyete götürdüler. Mahalle halkı yetkililerin bir an önce yol ve elektrik sorununu çözmesini istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 17:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83