Yücel, Alanyalı gençlere projelerini anlattı

Seçim çalışmalarına start veren Yücel, 2023 Alanya Platformu ile kahvaltıda buluştu. Sohbet havasında geçen kahvaltıda Yücel, seçim çalışmaları ve belediyenin projelerinden bahsetti

Yücel, Alanyalı gençlere projelerini anlattı

Gençlerle sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  2023 Alanya Platformu ile kahvaltıda buluştu. Seçim çalışmaları hakkında gençlere bilgi veren Başkan Yücel, Akıllı Belediyecilik kapsamında yeni çalışmaların yapılacağını ve bu noktada gençlerin projelerinin önemli olduğunu belirti. 2023 Alanya Platformu'ndan da Alanya ile ilgili projeler beklediğini söyleyen Yücel, gençlerin fikirlerinin ve düşüncelerinin önemine değindi. 


 “ALANYA MARKASINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2023 Alanya Platformu İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan ise,  yeni oluşumun amaçlarını ve seçim sürecini değerlendirerek, “Alanya’ya, Türkiye’nin dört bir yanında üniversite eğitimi alan ve tamamlamış Alanyalı gençlerimizle birlikte seçim süreci ve sonrasında katkı sunmak amacındayız. Bu noktada Alanya markası için katkı vermeye çalışacağız. Alanya belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in de gençlerle olan diyaloğunu ve demokratik yönetim anlayışını bildiğimiz için kendisinin bize bizim de kendisine olan desteğimiz sürecektir" dedi. Çin’de Doktora eğitimini sürdüren ve Şangay Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak bulunan, 2023 Alanya Platformu Danışma Kurulu Başkanı Selim Han Yeniacun, “Yaşadığımız şehre genç yaşımıza rağmen dünyanın dört bir yanından edindiğimiz tecrübeleri ve yenilikleri aktarabileceğimizi biliyoruz. Bu vaziyetten de kendimize pay biçerek sosyal ve akademik araştırmalar ışığında yerel ve genel yönetimlerin hemşerilerimiz ve Türk milleti namına yapacağı hizmetlere katkı sunmak arzusundayız" dedi.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83