Yücel at üstünde mahalleyi turladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gündoğmuş'un Karaköy Mahallesi'nde düzenlenen 3. Karaköy Keykubat Şenlikleri'ne katılırken üzerine giydiği “Selçuklu Kaftanı” ile ata binerek meydanda tur attı.

Yücel at üstünde mahalleyi turladı
Alanya Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora ve Gündoğmuş Karaköy Mahalle Muhtarı Yılmaz Şahin'in kardeş mahalle projesiyle düzenledikleri 3. Karaköy Keykubat Şenlikleri, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Şehitler için okutulan mevlit ve dualarla başlayan organizasyona, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, Alanya ve Gündoğmuş mahalle muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL: "GELENEKLERİMİZİ YAŞATAN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Alanya merkeze 65 km. uzaklıktaki 3.Karaköy Keykubat Şenlikleri'ne katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şenlikten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; "Selçuklu'nun torunları onların yapılarını, gelenek ve göreneklerini yaşatmak için çabalayan herkese teşekkür ederim. Bizlere düşen görev, yer veya mekan farketmeksizin bu tür organizasyonlara destek vermek. Bu tür organizasyonlarla hem kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi unutmuyoruz hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder devamlılığının sürmesini temenni ederim."

BAŞKAN YÜCEL SELÇUKLU KAFTANI GİYDİ

Açılış konuşmalarının ardından büyük bir sürpriz yaşandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kendisi için hazırlanan Selçuklu Kaftanı’nı giyerek ata bindi. Mahalle meydanında tur atan Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun alkışlarla destek verirken kendisiyle fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora, Karaköy Mahalle Muhtarı Yılmaz Şahin ve beraberindeki heyetle Karaköy Kalesi’ni de ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83