Yücel: Bayram tatilinde bin kişi ile çalışacağız

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 9 günlük Ramazan Bayramı’nda yaklaşık bine yakın personel ile çalışacaklarını ve vatandaşları mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Yücel: Bayram tatilinde bin kişi ile çalışacağız

 Alanya Belediyesi’nin Haftalık Olağan Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantı sonrası Başkan Yücel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel sözlerine, “Encümen toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm kurum ve birimlerimizden gelen yazışmaları değerlendirdik. Aldığımız kararların bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. “ diyerek başladı. 9 günlük Ramazan Bayramı’nda Alanya Belediyesi olarak kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirten Başkan Yücel, şu açıklamalarda bulundu: “Tabi ki her şeyden önemlisi de iştirak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif vesilesiyle de bir Ramazan Bayramı kutlayacağız. Alanya halkının, kentimizde bulunan misafirlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.

banner111


Encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem borçlulara son ödeme günü 31 Mayıs öncesi hatırlatmalarda bulundu hem de vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.
Haftalık olağan encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm İslam aleminin ve Alanyalıların yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Bayram süresince yaşanabilecek aksaklıklar, şehrin bayram süresince huzurunun ve refahının sağlanabilmesi adına Alanya Belediyesi’nin nöbetçi birimlerinin binin üzerinde personel ile hizmet vermeye devam edeceğini belirten Başkan Yücel, “Bölgenin en temiz, en güvenli, en huzurlu kentinde tatil yapmalarını, vakitlerini geçirebilmelerini sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Protokol bayramlaşmasını da bu yıl Alanya Kültür Merkezi’ne aldıklarını ifade eden Başkan Yücel, bayramın birinci günü 10.30-11.00 saatleri arasında bayramlaşma programının gerçekleşeceğini belirterek tüm vatandaşları davet etti.

BAŞKAN YÜCEL: “BAYRAM ÖNCESİ KİMSE MAĞDUR OLMASIN”

Son ödeme günü 31 Mayıs 2019 olan emlak, reklam-ilan, çöp ve yapılandırma borçlarının ödenebilmesi için mağduriyet oluşmaması adına geç saatlere kadar belediye birimlerinin çalışacağını ifade eden Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın belirlenen tarihlerde borçlarını ödeyebilmeleri için belediyemiz hizmet vermeye devam ediyor. Dileyen vatandaşlarımız belediyemize gelerek dileyenler de bankalar ve internet üzerinden ödemelerini yapabilirler. Mağdur olmamaları adına vatandaşlarımızı borçlarını ödemeye davet ediyorum. 31 Mayıs 2019 tarihinden itibaren ödenmeyen borçlar için ceza uygulanır, yapılandırma yapmışlar ise bu haklarında mahrumiyet durumu oluşabilir. Bu tür durumlarla karşı karşıya kalmamaları adına vatandaşlarımız ödemelerini zamanında yapsınlar” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83