YÜCEL'DEN ALANYA'YA İKİ DAVET BİRDEN

Alanya Belediyesi yarın eğitimle ilgili 2 projeyi hayata geçiriyor. Yarın saat 14.00'da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin, saat 16.00'da da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun temeli atılıyor. Başkan Yücel, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti

TEMEL ATMA TÖRENLERİNİN SON HAZIRLIKLARI YAPILDI

Alanya Belediyesi, Payallar ve Oba Mahallesi’nde yarın temellerini atacağı iki dev projenin son hazırlıklarını tamamladı.

8 Ekim Perşembe günü eğitimle ilgili iki önemli projenin temelini atacak olan Belediye, törenle ilgili son rötuşları yaptı. Alanya Belediyesi,  Payallar’da  Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Oba Mahallesi’nde de Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini aynı gün iki saat arayla atacak.

BAŞKAN YÜCEL, VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın  saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi ve  aynı gün saat 16.00’da da Oba Mahallesi’nde temeli atılacak Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenine vatandaşları davet etti.

160 ÖĞENCİYE BARINMA İMKANI

Oba Mahallesi Maki Sokak’a yapılacak  4 katlı Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu, 160 öğrenciye barınma imkanı sağlayacak. 2 milyon 360 bin TL.’ye mal olacak yurdun önümüzdeki eğitim – öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Payallar Mahallesi’ne yapılacak Çok Programlı Anadolu Lisesi ise özellikle bölgedeki öğrencilere yeni bir alanda eğitim alma şansı sağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83