Yücel'den Alanya'ya triatlon daveti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tüm Alanya'yı yarın yapılacak olan triatlona davet etti.

Yücel'den Alanya'ya triatlon daveti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısı sonrası gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Eylül ayının son encümen toplantısında Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün gündemindeki konular görüşülerek karara bağlandı. Encümen toplantısının ardından Başkan Yücel, gündeme dair basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN YÜCEL’DEN TRİATLON MÜJDESİ

Triatlon’un Cumartesi günü yapılacağının müjdesini veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’İnşallah bu yılda triatlonu Alanya'da gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde  birçok spekülasyona neden olan triatlon organizasyonuyla ilgili farklı gelişmeler yaşandı. İptal süreci yaşandı ancak Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu  girişimleriyle bu durumun yaşanmasının hemen ardından devreye girdi ve yarışı Alanya'da yapabilmemiz için gerekli adımları attı. Biz de bu doğrultuda 30 Eylül Cumartesi günü sabah 08.00'de Galipdere Plajı'nda startı vereceğiz öğleden sonra da ödül töreni yapacağız. İlgili müdürlüklerimiz son hazırlıkları tamamlıyor. Şu anda her hangi bir sorun yok. Tüm sporseverleri bu organizasyonu izlemeye bekliyoruz" dedi.

ALANYA MUZ LİFİ DÜNYAYA AÇILACAK

Tarihi Alanya Kalesi ve Bedesten'de Alanya'nın kültürel varlıklarını korumak adına Vural Gökçaylı'nın patenti Alanya'da olan Muz Lifi Projesi'nin tanıtımı ve tekstilde alternatife dönüşebilmesi için düzenleyeceği defilenin de büyük ses getireceğini ifade eden Başkan Yücel, "Vural Gökçaylı’ya teşekkür ederiz bu organizasyon için. Sayılı konuğun katılacağı etkinlik ulusal basın tarafından da yakından takip edilecek. Bu sayede Alanya'nın tanıtımının yanı sıra muz lifi projemizi de dünyaya duyurma fırsatı bulacağız. Bu organizasyonun çok ses getireceğine inanıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83