Yücel'den Bakan Çavuşoğlu'na triathlon teşekkürü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel triathlon kousunda destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Yücel'den Bakan Çavuşoğlu'na triathlon teşekkürü
Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda gündemin en önemli konusu önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak olan eiğitm-öğretim sezonuydu. 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun başlamasına sayılı günler kala Başkan Yücel ve ekibi Alanya'daki okullarda yapılabilecek düzenlemelerle ilgili kararlar aldılar. Başkan Yücel alınan kararlarla ilgili, "Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitimle ilgili olan yerel yönetimimize ne görev düşüyorsa desteklerimiz devam edecek ve buradaki tüm öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görebilmeleri için tüm çaba ve gayretlerimizi yerel yöneticiler olarak göstereceğiz." dedi.

ÇAVUŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Bilindiği üzere Triathlon Federasyonu tarafından Alanya'da her yıl gerçekleştirilen yarışlar iptal edilmiş. Alanya halkı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu karara tepki göstermiş ve triathlonu kendi imkanlarıyla da olsa yapacağın söylemişti. 

Triathlon Başkan Yücel'in ve kurmaylarının yoğun çabaları ile bu yılda Alanya'da yapılacak. Konuyla ilgili konuşan Başkan Yücel, "Dün itibariyle federasyonla sözleşmelerimiz yaptık ve Uluslararası ve Ulusal olmak üzere Alanya Belediyesi trihatlonu üstlendi. Bu süreç zarfında Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun bir çok destekleri olmuştur. Bizlere yardımcı olmuştur, her yönüyle desteğini verdi ve bunun yapılmasına vesile oldu. Sizlerin huzurunda tekrar Dışişlerimi Bakanımız Sayın Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz. İyi bir şekilde ve sağlıklı bir şekilde koşulların engel olmadığı sürece trihatlonumuzu yapacağız." diye konuştu.

KOMİSYON ARAŞTIRMA YAPACAK

Alanya Belediye Meclisi tarafından oluşturalan komisyonlardan turizm ve esnaf komisyonu dün Başkan Yücel'in de katılımı ile ilk toplantılarını gerçekleştirmişlerdi. Toplatılar hakkında konuşan Yücel, "Hem mecliste siyasi parti temsilcisi arkadaşlarla hem komisyon üyeleriyle birlikte araştırmalar yapılıp araştırma yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde tekrar toparlanıp ondan sonra yol haritamızı belirleyeceğiz." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83