YÜCEL'DEN CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na yapılan çirkin saldırı için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

YÜCEL'DEN CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin'de düzenlenen saldırının ardından, CHP Alanya İlçe Teşkilatı’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırının ardından, Alanya CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ve yönetim kuruluna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim’in de iştirak ettiği ziyarette Alanya Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Aras, Erkan Demirci, Mehmet Kural ve Eray Erdem de hazır bulundu.

TAKAVUT: “BU GÜNLER MİLLİ BERABERLİK GÜNÜ”

Alanya Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Takavut, kimsenin bu günlerde siyaset yapmaya lüksü olmadığını söylerken geçmiş olsun ziyaretine gelen Başkan Yücel’e teşekkür etti. Takavut; “Ülkemizdeki oynanan oyunların ve bizim Genel Başkanımıza yapılan bu menfur saldırı nedeniyle, Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bize geçmiş olsun ziyaretine geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu günler milli beraberlik ve birlik günü. Bu nedenle siyasi partilerin asla siyaset yapma lüksleri yok. Bizler Alanya’da tansiyonu düşürmek ve vatandaşı heyecanlandırmamak adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben tüm vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyorum.” dedi.

YÜCEL: “İNSANLARIMIZ ŞEHİT HABERLERİYLE UYANMAKTAN ÇOK RAHATSIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “Dün olduğu gibi bugün de terörün her türlüsünü lanetlediğimi bildirmek isterim. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı hem kınamak, hem de İlçe Teşkilatı’na bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedim. Artık insanlarımız, gerek yazılı gerekse görsel basında her gün şehit haberleriyle uyanmaktan ve onları görmekten çok rahatsız. Bizlerin duaları ve temennileri biran önce terörün sona ermesi yönünde.” dedi.

“HER GÜN DİLE GETİRMEKTEN BIKTIK”

Cizre’de yaşanan terör saldırısını kınayan Başkan Yücel, “Cizre’de gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Biz artık bunu söylemekten her gün dile getirmekten bıktık. İnşallah ülkemizin üzerinde dolaşan karabulutlar biran önce kalkar ve refah seviyesi yüksek, mutlu bir toplum oluruz. Kaynaşmanın mutluluğun olduğu bir toplum olmak ümidimiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83