Yücel'den esnafın talebine yanıt var

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Pansiyoncular, Otelciler, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve restoran işletmecileri arasından seçilen görüşme heyeti, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Yücel'den esnafın talebine yanıt var

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 15. Meslek Komitesi (Cafe, lokanta, restaurant) üyeleri Başkan Yücel’i ziyaret etti. Alanya Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen görüşmede ziyaretçiler, belediye tarafından alınan vergilerin en alt limitten alınmasını talep etti. Son iki yıldır yaşanan krizlerden iş dünyasının çok olumsuz biçimde etkilediğini belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “El birliği içinde iş dünyasına destek olmamız gerekiyor. Belediye başkanımız ile bu gibi konularda her zaman istişare halindeyiz.” dedi.

banner111
YÜCEL: “YASAL ÇERÇEVEDE DESTEK OLACAĞIZ”

Gelen talepleri alan Başkan Yücel de mevzuatın uygun gördüğü şekilde ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Başkan Yücel; “Krizi göz önüne alarak elimizden gelen indirimleri yapıyorduk. Göreve geldiğimizde esnafımızın her zaman yanında olacağımızı taahhüt etmiştik ve bu sözümüzün her zaman da arkasında olacağız. Bu heyetin de sorunlarını yakından takip edeceğiz ve yasal çerçevede kendilerine destek olacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83