Yücel'den Gevne'ye konvoylu çıkarma

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Geçme Şenliğine 40 araç ve 100 kişilik ekibiyle çıkarma yaptı

Yücel'den Gevne'ye konvoylu çıkarma
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 40 araçlık konvoy ve yaklaşık 100 kişilik ekibiyle birlikte Aliefendi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Gevne Yayla Şenliği’ne katıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumartesi akşamı Mahmutlar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Şairler Parkı açılışının ardından Pazar gününü Gevne Yaylası’na ayırdı. Başkan Yücel, 40 araçlık konvoy ve yaklaşık 100 kişilik ekibiyle birlikte, Aliefendi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Gevne Yayla Şenliği’ne katıldı. Gevne Yaylası’ndaki şenliğe kalabalık bir ekiple katılan Başkan Yücel’e, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personelleri ve vatandaşlar eşlik etti.
MOBİL ÇÖZÜM MASASI EKİBİ VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Alanya Belediyesi Mobil Çözüm Masası ekibi de Gevne Yayla Şenliği alanına gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Talepleri tek tek not alan ekip, çocuklara balon hediye ederken ailelerine ise şapka dağıttı. 
“BU GÜZEL ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
Gevne Yaylası’nda düzenlenen şenlikte vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Her geçen yıl talebin ve katılımın arttığı bu güzel organizasyonda sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Torosların eteğinde böylesine güzel bir organizasyona imza atan ve insanların bu samimi ortamda kaynaşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Aliefendi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rüştü Vural, Gevne Yayla Şenlikleri’ne katkılarından dolayı Başkan Yücel’e teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2018, 18:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83