Yücel'den Lavrov'a Alanya hediyesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Rusya Dışişleri BakanıSergey Lavrov’a Alanya gravürü hediye etti.

Yücel'den Lavrov'a Alanya hediyesi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Sergey Lavrov, Alanya’da düzenlenen Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı’na katıldı. Rus Dışişleri Bakanı Lavrov’a Alanya tablosu hediye eden Başkan Yücel, uluslararası düzeyde önemli bir toplantının Alanya’da yapılmasını sağlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na da teşekkür etti.

Alanya bugün uluslararası düzeyde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Sergey Lavrov, Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı'na katıldı. Başbakan Binali Yıldırım'ın 5-6 Aralık'ta Rusya'ya yapacağı ziyaret öncesi düzenlenen bu önemli toplantıda, ikili ilişkiler ve uluslararası gündem, ayrıca Türk turizmi ve tarım sektörüne uygulanan bazı kısıtlamalar görüşüldü.  Toplantıyı çok sayıda ulusal ve yabancı medya kuruluşları da yakından takip etti.

BAŞKAN YÜCEL LAVROV’A TABLO HEDİYE ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı karşılama heyeti, Bakanları Okurcalar’da konakladıkları otelde karşıladı. Bakanlar ve beraberindeki heyet, otelde gerçekleşen toplantının ardından Alanya Limanı’ndaki yemekli toplantıya katıldı. Toplantının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’a, Alanya gravürü hediye ederek kendisini tekrar Alanya’ya davet etti. 

BAŞKAN YÜCEL BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantının ardından NTV ve İhlas Haber Ajansı’na, Alanya turizmi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yücel, bu toplantının Alanya’da yapılmasının çok önemli olduğunu belirterek; “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na Alanya’nın tanıtımına önemli katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83