Yücel Devlet Bahçeli'yi Alanya'ya davet etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi partinin genel merkezinde ziyaret etti. Alanya’daki hizmet ve yatırımlarla ilgili Bahçeli’ye dosya sunan Başkan Yücel, “Genel Başkanımızı belediyemizin açılış ve temel atma programlarına davet ettim. Genel Başkanımız en geç Mayıs ayında Alanya’ya gelerek toplu açılış ve temel atma programlarımıza katılacak.” dedi.

Yücel Devlet Bahçeli'yi Alanya'ya davet etti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Yücel, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel, Alanya’ya kazandırdığı hizmetler ve temeli yeni atılacak projelerle ilgili MHP Lideri Bahçeli’ye bilgi verdi ve çalışmalarla ilgili bir dosya sundu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Alanya’ya davet ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Yücel, “Genel Başkanımıza hizmetlerimiz ve projelerimizle ilgili bir dosya sundum. Sayın Bahçeli’yi ileriki günlerde gerçekleştireceğimiz toplu açılış ve temel atma törenimize davet ettim. Çok memnun oldular. Nisan ayı sonunda, en geç Mayıs ayında Alanya’da olmak istediklerini söyleyerek bizleri onurlandırdı.” dedi.

Bahçeli’nin referandum çalışmaları kapsamında 8 Nisan’da Antalya’da olacağını ve tüm Alanyalıları bu mitinge davet ettiğini belirten Başkan Yücel, “Genel Başkanımız Alanya halkına selamlarını iletti ve Antalya mitingine tüm Alanya halkını davet etti. Ülkemiz, milletimiz, partimiz adına yaptığı çalışmalardan dolayı Genel Başkanımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Her zaman arkasında, yanında ve destekçisiyiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83