Yücel'e başarılı hizmet plaketi

Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şubesi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yücel'e başarılı hizmet plaketi

 25 Kasım’da Antalya Valilik Binası’nda 6. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Eski Şube Başkanı Naci Şentürk, Yeni Şube Başkanı İbrahim Görgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Yücel’e, başarılarından ve sendikaya olan katkılarından dolayı plaket verdi. Yeni Yönetim Başkan Yücel’e plaketini, Alanya Uluslararası Heykel Sempozyumunun kapanış programında takdim etti.

banner111
TÜRK YEREL HİZMET SEN ANTALYA ŞUBESİ6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI 

Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şube 6. olağan genel kurul toplantısı Antalya Valiliği Sosyal Tesislerinde 25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 11:00’de yapıldı.
Saat 17.00’ye kadar devam eden oylama sonucunda seçime tek liste ile giren İbrahim Görgünve ekibi oyların tamamını alarak seçildi. Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları ve Üst Kurul Delegelerinin belirlendiği Genel Kurul sonucunda, Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şube başkanlığının yeni yönetimi oluşturuldu. Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şube Başkanlığına Alanya Belediyesi’nden İbrahim Görgün, Yönetim Kuruluna yine Alanya Belediyesi’nden Hasan Uygur ve Dede Şanlı, Manavgat Belediyesi’nden Alparslan Gün, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Naci Şentürk ve Fatma Karabelen, Serik Belediyesi’nden Uğur Akpınar seçildi.

YENİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şubesinin Yeni başkanı olan İbrahim Görgün genel kurulu değerlendirerek şu açıklamayı yapı; “Listenin oluşmasında emeği geçen Alparslan Gün, Naci Şentürk ve Genel Merkez Yönetimi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kayar’a teşekkürlerimizi sunarız.Bizleri yönetime uygun gören üyelerimize, delegelerimize,Belediye Başkanımıza ve bu süreçte emeği geçen herkese saygılarımız arz ederim.”

MEMUR ARKADAŞLARIMIZIN ÖZLÜK VE TEMEL HAKLARINI KORUYACAĞIZ

Konuşmasına “Bundan önceki sendika kurulunda ve bugüne kadar emeği geçen Üye,Delege,Yönetim Kurulu ve Değerli Başkanlarımıza saygılarımı sunarım” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Türk Yerel Hizmet Sen Antalya Şubesinin Yeni Başkanı İbrahim Görgün, “Bizler Yönetim Kurulu olarak; seçimden önceki birlikteliğimizi seçimden sonra da sürdürmek, hep beraber bu görevi en iyi şekilde icra etmek istiyoruz.Temel amacımız memur arkadaşlarımızın özlük, kişilik, sosyal ve yasal haklarını korumak ve kollamak olacaktır. Makul ve vicdani ölçülerde,imkandahilinde yönetimimizle ve yöneticilerle müzakere ederek arkadaşlarımızın haklarını talep edeceğiz. Fazlasını talep etmeyeceğiz. Onların sendikal haklarını koruyacağız.Yapacağımız bütün çalışmalarda ve müzakerelerde objektif ve şeffaf davranacağız. Ekonomikimkanları göz önünde bulunduracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83