Yücel'e Payallar'da meşaleli karşılama

Payallar Düğün Salonu’nda gerçekleşen istişare toplantısında vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i büyük bir coşkuyla karşıladı. 800 kişilik Payallar Düğün Salonu’nda adım atacak yer kalmazken salona giremeyenlerde balkon kısmından ve pencerelerden Başkan Yücel’i dinledi.

Yücel'e Payallar'da meşaleli karşılama

Konaklı ve Payallar Mahalle sakinlerinin talebi üzerine bölgedeki vatandaşlarla buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Payallar ve Konaklı Mahallesi’nden gençler, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i “Adem Başkan İlerle, Batı Gençlik Seninle” şeklinde tezahürat eşliğinde meşalelerle karşıladı. Başkan Yücel tarafından bölgeye kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı sine-vizyon gösteriminin ardından vatandaşlar taleplerini birebir Başkan Yücel’e aktarma fırsatı buldu.


banner111

VATANDAŞLAR SORDU YÜCEL CEVAPLADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, açılış konuşmasının ardından vatandaşlar ile soru-cevap bölümüne geçti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, talep ve önerilerini tek tek Başkan Yücel’e ilettiler. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Başkan Yücel, taleplerin en kısa zamanda çözümleneceğini söyledi.

YÜCEL: “BU MUHTEŞEM ATMOSFER İÇİN HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, istişare toplantısına katılan vatandaşlara teşekkür ederek; “Salonlara sığmayan bedenleriniz, Alanya'ya sığmayan sevdanız için binlerce kez teşekkür ediyorum. Sizlerin teveccühüne mazhar olabilmek için çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız!” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83