Yücel'e yaylada sevgi seli

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi Alanya yaylarına çıkarma yaptılar. Başkan Yücel'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Yücel'e yaylada sevgi seli
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel hafta sonu da çalışmaya devam ediyor. Dün saat 06:00'da ekibiyle birlikte yola çıkan Başkan Yücel Alanya'nın batı yaylalarına çıkarma yaptı. Yücel'in gezisine muhtarlar da eşlik etti. 

Başkan Yücel'in ilk durağı Bayır Yaylası oldu. Bayır'ın ardından Başkan Yücel, Karabuynuzlar, Çakallar, Saburlar yaylalarını ziyaret etti. Yücel ziyaretler esnasında vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

Yücel'in saha sonraki durağı ise Eğrigöl Yaylası oldu. Batı bölgesinde bulunan yaylalarımıza hizmet verebilmek için Eğrigöl Yaylası'na kurulan şantiye alanını ziyaret eden Yücel buradaki personellerle görüşem fırsatı buldu. 




ÇAVUŞOĞLU'NUN MEVLİDİNE KATILDI

Öğleye kadar hızlı bir tur atan Başkan Yücel, daha sonra Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun annesi Fatma Çavuşoğlu'nun mevlidine katıldı. Başkan Yücel burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu ile muahbbet etti.

Öğleden sonra gezisine devam eden Başkan Yücel, Soğukpınar, Güney, Karamanlar, Orhan, Yenice, Sirge ve Gözübüyük yaylalarında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların Başkan Yücel'e olan ilgisi ise çok fazlaydı. Bir çok vatandaş Başkan Yücel'le fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Yücel ve kurmayları daha sonra Emişbeleni Yaylası'na giderek eski Belediye Başkanı Ali Balcı ve vatandaşlarla istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıda bölgenin sorunları konuşuldu ve Başkan Yücel çözüm önerilerini dinledi. Emişbeleni'nden ayrılan Yücel, Toslak ve Sulucameydan ziyaretleri ile gezisini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83