YÜCEL, HALKIN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Mayıs Salı akşamı idrak edilecek Miraç Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı.

YÜCEL, HALKIN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

 “Peygamberimizin Hz. Muhammed’in (s.a.s) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakkın huzuruna kabulü anlamına gelen “Miraç Kandili”ni, yarın akşam tüm İslam alemiyle birlikte yeniden idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız” diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üç ayların birlik ve kardeşliği vesile olması temennisinde bulundu.

banner111
YÜCEL: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN

Başkan Yücel mesajında, “ İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğe vesile olmasını dilerim. Müslümanlar için büyük önem arz eden böyle güzel bir vaktin faziletlerinden faydalanarak, kötülüklerin yerini barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin almasını sağlayalım. Bu mübarek geceyi fırsat bilerek manevi açıdan en güzel şekilde değerlendirelim. Bir çok mucizeyi bünyesinde barındıran ve Peygamber Efendimiz vasıtasıyla pek çok nimete mazhar olduğumuz bu kutlu hadisenin, şehrimiz, ülkemiz ve dünyanın barışına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83