"Yücel'in 5 yıllık hizmetiyle gurur duyuyoruz"

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla İYİ Partili Yücel Apaydın ve Abdullah Sönmez’in eleştirilerine cevap verdi.

"Yücel'in 5 yıllık hizmetiyle gurur duyuyoruz"

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Adem Murat Yücel’in 5 yıllık hizmetiyle gurur duyduklarını belirten Türkdoğan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve İYİ Parti’nin Alanya Adayı Abdullah Sönmez’in eleştirilerine yanıt verdi. Yücel’in başkanlığında belde belediyesinden mahalle olan yerlere, köyden mahalleye dönüşen yerlere hiçbir siyasi parti ayrımı olmaksızın hizmet tüm vatandaşlarımızın ayağına gittiğini belirten ilçe başkanı Türkdoğan, 5 yıllık hizmet süresinde Yücel' üretken belediyecilik anlayışı en iyi şekilde uyguladığını belirterek şunları söyledi: “Gerek ülkemiz gerek uluslararası kurum ve kuruluşlardan ödül alan bir belediye başkanına sahibiz MHP olarak. Tabi ki meyve veren ağaç taşlanır. Adem Murat Yücel 2014 seçimlerine elverdiği vaatlerin tamamını yerine getirmiş hatta fazlasını yapmıştır. Ve inşallah yapmaya da devam edecektir.”

banner111

“DÜĞÜN SALONU TURİZMİ ETKİLEMEYECEK“

Açıklamasında Belediye Düğün Salonu inşaatına da değinen Türkdoğan, “Belediye düğün salonuyla ilgili süren mahkeme geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Şu anda da yıkımı devam ediyor. Turizm sezonu başlamadan da esnafı ve turizmi olumsuz etkilemeyecek şekilde planlaması yapıldı. Altyapısı hazırlanıp sezon sonunda da proje uygulaması başlayacaktır. Bölgedeki otopark sonunu bu çözecek bir kapalı otopark ve meydan projesi de bu çalışmanın içerisinde yer alacak. Bizler MHP olarak Cumhur İttifakı'na hayırsız şartsız bağlıyız ve hep birlikte çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Alanya'da Adem Murat Yücel, Antalya'da Menderes Türel bu seçimlerden zaferle çıkacaktır” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83