Yücel'in bölgeyi rahatlatacak köprüsü tamamlandı

Alanya Belediyesi tarafından Cikcilli ve Oba Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve alternatif ulaşım güzergâhları oluşturmak için Oba Çayı üzerinde inşa edilen yeni köprüde sona gelindi. Köprü bölgenin trafiğini rahatlatacak.

Yücel'in bölgeyi rahatlatacak köprüsü tamamlandı

 Alanya Belediyesi Oba ve Cikcilli Mahallelerinde ulaşımı rahatlatacak hizmetler yapmaya devam ediyor. İmar yollarını birer birer hizmete açan Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Oba Çayı üzerinde inşa ettiği yeni köprüde sona geldi. İki gözlü olarak projelendirilen köprü, 20 metre genişliğe ve 25 metre uzunlukta inşa edildi. Oba Çayı üzerine yapılan Cikcilli Mahallesi ile Oba Mahallesi’ne Metro Market’in kuzeyinden kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan köprü betonarme olarak yapıldı. Hastane bölgesindeki trafiği rahatlatacak köprü, dolgu ve düzenleme çalışmalarının ardından kısa süre sonra hizmete açılacak.

banner111
YÜCEL: “OBA BÖLGESİNDE ULAŞIM AĞININ KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Oba Çayı üzerine inşa edilen yeni köprünün bölge trafiğini ciddi şekilde rahatlatacağını vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “İmar yollarını teker teker hizmete sunmaya devam ediyoruz. Son olarak Oba Çayı üzerinde inşa ettiğimiz yeni köprü Cikcilli, Çıplaklı ve Oba Mahalleleri ile yeni hastane kavşağının yükünü alarak trafiğe ciddi bir rahatlama getirecek. Bu bölgenin hızla gelişmesi ve yerleşim yerlerinin genişlemesi bizlerin özellikle trafik açısından yeni çözümler üretmesine etken oldu. İmar yollarının yanı sıra Oba Çayı üzerinde inşa ettiğimiz köprümüzde bağlantıyı sağladık. Ulaşım ağının kalitesini arttırmak için köprümüzü kısa süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83