YÜCEL'İN YAYLALARDAKİ ÖNCELİĞİ

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler alt yapı ve yol genişletme çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler önümüzdeki yıl asfaltlanacak olan yolların altyapı ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

YÜCEL'İN YAYLALARDAKİ ÖNCELİĞİ

 Alanya Belediyesi kış mevsimi öncesi yaylalarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Kaplanhanı Söğüt arası  ile Gören Yaylaları'nda altyapı ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında genişletilen yolların istinat duvarları da belediye ekipleri tarafından yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, en kısa sürede devam eden çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

banner111
HİZMETLERİMİZİN KALICI OLMASINA DİKKAT EDİYORUZ

Doğu ve batı mahallelerinin yaylalarında devam eden çalışmaları değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yapılan hizmetlerin kalıcı olmasına önem veriyoruz.” dedi. Yayla yollarının şu ana kadar birçok bölümünü tamamladıklarının altını çizen Başkan Yücel; ‘’Program dahilinde yayla yollarımızın alt yapısı ile genişletme çalışmalarını yapıyoruz. Birçok yaylamızda ise asfaltlama yaptık. Bu ay itibari ile yaylalardaki iş makinelerimiz ile ekiplerimiz merkez ve mahallelerde çalışmalarını sürdürecek. Çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83