Yücel: Kestel'i cazibe merkezine dönüştürüyoruz

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Yücel: Kestel'i cazibe merkezine dönüştürüyoruz
“6 AYDIR BÖLGEDE ÇALIŞIYORUZ”

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını yerinde denetleyen Başkan Yücel, bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Yaklaşık 6 aydan bu yana bölgede altyapıdan cadde düzenleme çalışmasına kadar çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Yücel, “6 aydır bölgede çalışıyoruz. Öncelikle Kestel,Mahmutlarve Kargıcak’ıniçme suyu  ilekanalizasyon hattının yapılmasını bekledik. Bu süre içerisindehalkımız mağdur oldu. Kendilerinden özür diliyoruz.”dedi

“30 METRELİ YOLU BÖLÜNMÜŞ YOL OLARAK HİZMETE SUNACAĞIZ”

Asfalt çalışmasının D-400’den üniversitenin bulunduğu SarıağalarMevkii’ne kadar devam edeceğinive bir hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Yücel, “Aynızamanda Kestel’in can damarı olan, öncesinden temel alt yapısının ve kanalizasyon altyapısının tamamlandığı 30 metrelik yolun merkeze kadar 2 kilometrelik kısmını, bölünmüş yol olarak parke çalışmasının ardından hizmete sunacağız. Yağmursuyudrenajlarının yapıldığı 30 metrelik yoldaki çalışmaları Ocak ayına kadar bitirmeyihedefliyoruz. Bütünçalışmalarımız bölgenin bir cazibe merkezi olması içindir. Yatırım ve hizmetlerimiz sırasında vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış ve sabır için tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.




 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 14:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83