Yücel: Kötü bir sezon geçirdik

ALTSO Başkanını ve Gıda Komitelerini ağırlayan Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, “Kötü bir sezon geçirdik. Bundan esnaflarımızda çok etkilendi. Esnaflarımızın sorunlarını minimize etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yücel: Kötü bir sezon geçirdik

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, gıda pazarlayan 1. ve 16. Meslek Komitesi, restaurantların bağlı olduğu 15. Meslek Komitesi ve apart otellerin bağlı olduğu 24. Meslek Komitesi yetkilileriyle birlikte Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret etti.

banner111
Kötü bir sezon geçirildiğinin altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaflarında bu durumdan çok etkilendiğini söyledi. Yücel, “Esnaflarımızın sorunlarını minimize etmek için sivil toplum örgütlerimiz, bölge esnafımız ve yerel yönetim olarak birlikte çalışacağız.” ifadesini kullandı.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA LOKOMOTİF OLACAĞIZ”

“Hiç beklemediğimiz, hiç arzu etmediğimiz bir sezon geçirdik diyen Başkan Yücel sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Çok şükür Cenab-ı Allah bugünlerden aşağı düşürmesin. Esnafımız ve bölge halkımızın sorunları da sezona bağlı olarak arka arkaya geldi. Gerek yerel yönetim olarak gerek sivil toplum kuruluşları olarak bu sorunları göz ardı edemeyiz. Sorunların çözümü noktasında herkes üzerine düşeni paylaşacak. Yerel yönetimler sorunların lokomotifi olarak bir çözüme ulaştırmak için sivil toplum kuruluşlarıyla çalışacağız. Biz üzerimize düşeni yapacağız.”

ŞAHİN: “HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Biz ne zaman görüşme talep etsek yoğun temposuna rağmen aynı gün ya da ertesi gün bize randevu veren Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel”e teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’daki ticaret erbaplarının sorunlarını zaman zaman Başkan Yücel’le istişare ettiklerini vurguladı. 

Her gelen günün yeni ihtiyaçları da beraberinde getirdiğini hatırlatan ALTSO Başkanı Şahin, “Bundan dolayı her gelen ihtiyaç karşısında komitelerimizden, çalışma gruplarımızdan yapılan talepler doğrultusunda biz de Belediye Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve hükümetimize Alanya’nın sorunlarını iletiyoruz. Bugün de 1., 15., 16., ve 24. Meslek Komitemizle Belediye Başkanımız Yücel’i, ziyaret ederek yeni gelen günlerle birlikte gelen sorunları istişare edeceğiz. Bize karşı anlayışından, her zaman bizimle birlik, beraberlik içinde hareket etmelerinden dolayı başkanımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83