Yücel kurum müdürlerini ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçedeki çeşitli kurumları ziyaret ederek kurum müdürlerine görevlerinde başarılar diledi.

Yücel kurum müdürlerini ziyaret etti

 Başkan Yücel’in ilk durağı İŞKUR Alanya Hizmet Merkezi oldu.  İŞKUR Müdürü Selami Harman ile bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Harman’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yücel ziyaretin ardından kurum personeline de işlerinde başarılar diledi.

banner111
Başkan Yücel’in bir sonraki ziyareti ise İlçe Tarım Müdürlüğü oldu. İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yücel, Alanya Belediyesi ve ilçedeki tüm kurumların uyum içinde çalıştığını belirtti. Vatandaş odaklı çalıştıklarını belirten Başkan Yücel, hizmetlerde kurumlar arası ilişkilerinde önemli olduğuna dikkat çekti.

Kurum ziyaretlerine Orman İşletme Müdürlüğü ile devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, burada İşletme Müdürü Yücel Sönmez ile bir araya geldi. Alanya ve müdürlüğün çalışmaları hakkında Sönmez ile bir süre sohbet eden Başkan Yücel, ‘’Alanyamızda kurumlar her anlamda şehrin büyümesi ve kalkınması için öz veriyle çalışıyor. Bu anlamda zaman zaman kurum müdürlerimiz ile bir araya geliyoruz. Alanya Belediyesi olarak kurumlar ile her zaman iç içe olduk ve destekledik. Ben uyumlu çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm kurum müdürlerimize ve personellerine teşekkür ederim’’ dedi.

Başkan Yücel, son olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Mevlüt Kodal’ ı  ve şeflik personelini ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83