Yücel, ödül için ne dedi?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Yücel, ödül için ne dedi?

 Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan KAMU-DER tarafından yapılan araştırma sonucunda Başkan Yücel, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü. KAMU-DER üyelerinin oylarıyla belirlenen ve siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin de verildiği törene Başkan Yücel adına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu katıldı. Ankara Midas Otel’de düzenlenen törende Başkan Yücel'in plaketini Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasaoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan teslim aldı.

banner111
Alanya için çalışmaya devam edeceğiz
Böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şahsımı bu ödüle layık gören KAMU-DER’e teşekkür ediyorum. Alanya Belediyesi olarak bundan sonra da Alanyamızın daha da fazla gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83