Yücel öğretmenler gününü kutladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün nezdinde, aydınlık yarınlarımızın baş kahramanları tüm öğretmenlerimizin, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Yücel öğretmenler gününü kutladı

 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çağdaş bir ülke için öğretmenin ve eğitimin önemine dikkat çekerek,  Atatürk’ün millet için yaptığı devrimlerin en önemlilerinden birinin de eğitim olduğunu söyledi.  

banner111
Ulu Önder Mustafa Kemal’in öğretmenler için söylediği bir sözle mesajını sürdüren Başkan Yücel, “Atatürk, “Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.” demiştir.

En zor şartlarda dahi eğitim meşalesi yakmak için ülkenin her köşesine ulaşan öğretmenlerin,  kutsal bir görevi icra ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  “Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğini karartmak isteyenlere inat, canları pahasına yılmadan, usanmadan aziz bir görevi yerine getirmektedirler. Bizlere bilmediklerimizi öğreten, hayatımızı doğru yönlendirmemize yardımcı olan, bağımsızlığımızı koruyacak kuşakları yetiştiren, değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü, bir kez daha kutluyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83