Yücel startı başladığı yerden veriyor

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ‘Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak tanıtılan Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adayı Adem Murat Yücel, ilk halk buluşmasını kendisinin doğup büyüdüğü mahallede gerçekleştirecek. Yücel’in seçim startını da bu toplantıdan sonra yapması bekleniyor

Yücel startı başladığı yerden veriyor

‘Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak tanıtılan Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adayı Adem Murat Yücel, ilk halk buluşmasını kendisinin doğup büyüdüğü mahalle olan Kestel Mahallesi’nde gerçekleştirecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkanı Adayı Adem Murat Yücel'i art arda açıklamalarının ardından, Yücel ortak aday olarak ilk halk buluşmasını doğup büyüdüğü ve uzun süre hizmet ettiği Kestel Mahallesi'nde gerçekleştirecek. Belde belediyeleri kapatılmadan önce Kestel'de 2004 yılında yapılan seçimlerde Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasına girerek, Kestel Belediye Başkanı seçilen Yücel, 2009 yılı yerel seçimlerinde de 2'nci kez başkan seçilmişti. Belde belediyelerinin kapanmasının ardından ise MHP çatısı altında siyasi hayatını sürdüren Yücel'e 2014 yerel seçimlerinde de Kestel desteğini esirgemeyerek, başkanını yalnız bırakmadı. Bu kez de Başkan Yücel, ittifak adayı olduğunun açıklanması ile birlikte ilk ziyaretini kendi mahallesine yapacak. 

BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN

Yücel'in Kestel Mahallesi'ndeki buluşması bugün Kestel Düğün Salonu'nda saat 19.00'da gerçekleşecek. Kestel'in değişmesinde, modernleşmesinde önemli rol oynayan Yücel'in Kestel Mahallesi'ndeki buluşması için ön hazırlıkların tümü tamamlanırken, 3 bin Kestellinin toplantıya katılması bekleniyor. Yücel’in seçim çalışmalarının da bu buluşma ile başlaması bekleniyor.

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83