Yücel: Teşkilatımızın emrindeyiz

Yücel: Teşkilatımızın emrindeyiz
MHP’nin ilçe kongresi öncesi partililerle bir araya gelen Başkan Yücel, “Bugüne kadar olduğu gibi teşkilatların, genel merkezimizin emrindeyiz. Bundan sonra da emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesinde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililerle toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Yücel, yerel ve genel seçimlerde verdiği emeklerden dolayı üyelere teşekkür etti. Partililere önce hitap eden Türkdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan Yücel’e teşekkür etti. Mustafa Türkdoğan, “Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Alanya ilçe teşkilatımızın olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar bizlere, güç, destek, emek veren, bizimle yol arkadaşlığı yapan yönetim kurulu üyelerime teşekkürü ve şükranı borç bilirim. İnşallah önümüzdeki dönemde MHP’yi daha da güçlendirecek, yeniden taze kanlarla yolumuza devam edeceğimiz bir dönem olur. İnşallah önümüzdeki dönemde MHP Alanya’da çok daha güzel başarılara imza atacaktır diye ümit ve temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: 7’DEN 70’E HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK

3 yıldır ilçe teşkilatındaki isimlerle hem genel hem de yerel seçimleri geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Yücel de, “Yerel yönetimle birlikte bölgesel olarak bu bölgede 7’den 70’e herkese ulaşmaya çalıştık. Herkesle birlikte olmaya çalıştık. Bölge sorunlarıyla ilgili çözüm odaklı çalışmalarımız oldu. Sosyal projelerimiz oldu. Ben bu arkadaşlarımla çalışmaktan çok mutluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hafta sonu partimizin kongresi var. Bu bir bayrak yarışı. Bugüne kadar olduğu gibi teşkilatların, genel merkezimizin emrindeyiz. Bundan sonra da emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83