YÜCEL: TURİZM İÇİN GÜZEL HABER

Alanya Belediyesi Haftalık olağan Encümen Toplantısı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleşti. Toplantı sonrası açıklama yapan Yücel, okulların geç açılma kararının turizmin için sevindirici bir haber olduğunu vurguladı.

İki hafta önce yapılan araç ihaleleri hakkında konuşan Başkan Yücel, “2 Hafta önce yaptığımız ve şimdide devamı olan beldelerimizden gelen, ekonomik ömrünü tamamlayan araçların tekrar ihaleleri vardı. Belli bir kısmına alıcı çıktı. Alıcısı çıkmayan araçları da hurdaya satışını sağlayacağız. Aldığımız kararlar bölge halkına hayırlı olsun” dedi.


Okulların geç açılmasının turizme iyi bir haber olduğunu belirten Başkan Yücel, “Alanya turizm bölgesi olduğu için sevindirici bir haber aldık son günlerde. Bu yıl içerisinde turizmdeki dalgalanmalardan dolayı, Rus pazarının diğer pazarlarda da düşüş olduğunu hep birlikte gördük. Bu da bölge ekonomisine fazlası ile yansıdı. Fakat okulların 2 hafta ertelenmesi ve Kurban Bayramı’ndan sonra açılması bizim için iyi bir haber oldu. Çiftçi ve turizmci her zaman umutla yaşar. Bu 15 günlük far belli bir açığı kapatacaktır. Bölge halkı için hayırlı bir haberdi” şeklinde konuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şimdiden kutladığını belirten Yücel, “Kent Konseyi ile birlikte bir program düzenliyoruz. Tüm halkımızı bu etkinliğe bekliyoruz. Hem salonda hem de dışarıda dev ekranlarda programımız olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83