Yücel, vatandaşların taleplerini müdürlere iletti

Yücel, vatandaşların taleplerini müdürlere iletti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretine gelen ASAT, Telekom ve CK Akdeniz Elektrik Alanya Müdürleri ile gerçekleştirdiği istişare toplantısında, vatandaşların talep ve önerilerini ileterek fikir alışverişinde bulundu.

ASAT Alanya Şube Müdürü Mehmet Oral, CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Müdürü Emin Şekeroğlu ve Türk Telekom Alanya Müdürü Erman Ataş Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem merkezde hem de kırsal mahallelerde yaşanan elektrik, su ve şebeke kesintilerini sorumlu müdürlere birinci ağızdan iletti. Ziyarette yapılan ve yapılacak olan yatırımlar değerlendirilirken Başkan Yücel, vatandaşın taleplerini ilgili müdürlerle istişare etti.

SÜLÜKLÜ VE KEŞBELENİ ELEKTRİĞE KAVUŞTU

Alanya’nın hizmet ağında önemli bir yere sahip 3 müdürlüğün ziyareti hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bugün ASAT, Telekom ve CK Akdeniz Elektrik’in kıymetli müdürlerini ağırladık. Şehrimizde yapılan ve yapılacak yatırımların yanısıra vatandaşlarımızın taleplerini kendilerine ilettik. Emin Müdürümüz Mahmutlar Mahallemizin Sülüklü ve Keşbeleni yaylalarına elektrik verildiğini, Kozarası’na da bayram öncesi verileceğini müjdeledi. Özellikle doğal kış koşullarından hasar gören elektrik hatları, koronavirüs pandemisi nedeniyle fabrikalarda üretim olmamasına rağmen CK Akdeniz Elektrik tarafından taşeron firmalara yaptırılarak vatandaşların mağduriyeti engellenmeye çalışılıyor. Kıymetli Müdürlerimize nazik ziyareti için teşekkür ediyor, görevlerinde sonsuz başlarılar diliyorum.”





 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83