YÜCEL VE ODA BAŞKANLARINDAN ORTAK ÇAĞRI

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adbullah Sevimçok, Alanya’da bulunan oda başkanları ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

YÜCEL VE ODA BAŞKANLARINDAN ORTAK ÇAĞRI
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AESOB Başkanı Adbullah Sevimçok ve oda başkanları ile birlikte terör ve son günlerde Alanya’da yaşanan protesto olaylarını değerlendirdi. Esnaf Odaları ile yapılan toplantıya Başkan Yardımcıları Adem Er ve Tunahan Kasapoğlu da katıldı. Protestoların şiddet ve yakma olaylarına dönüşmesiyle, kentin huzur ve güvenliğini bozacak düzeye geldiğini ve esnafları tedirgin ettiğini belirten AESOB Başkanı Adbullah Sevimçok ve oda başkanları, protesto gösterilerinin son bulmasını isteyerek, esnaf ve vatandaşların sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.

BAŞKAN YÜCEL VE ODA BAŞKANLARINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Başkan Yücel de, Alanya’nın huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu kaydederek, yaşanan olayların bir daha yaşanmamasını istedi. Başkan Yücel, “Teröre karşı tepkimizi her halükarda demokratik usuller içinde dile getirmek hepimizin hakkıdır. Ancak can ve mal güvenliğini tehdit eden şiddet gösterilerine dönüşen olayları tasvip etmiyoruz. Kim yaparsa yapsın doğru bulmuyoruz. Tüm halkımızdan ve esnaflarımızdan aklı selim davranmalarını, sabırlı ve sağduyulu olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 18:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83