YÜCEL: YAYLALARA KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ

Sarımut ve Gökbel’e kurulan şantiyelerden yaylalara hizmet veren Alanya Belediyesi, yaylaların yol ve altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getiriyor. Alanya Belediyesi, son olarak Soğukpınar Yaylası’nın ulaşımını sağlayan Sivridaş Deresi’ne 1200’lük büzler döşeyerek ulaşım sorununu çözdü.

YÜCEL: YAYLALARA KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ

 Yaylara kesintisiz hizmet etmek için Sarımut’ta kurulan şantiyeden sonra Gökbel Yaylası’nda’da ek şantiye kuran Alanya Belediyesi, yayla yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol genişletme ve  asfalt çalışmaları sırasında  yayla yollarında altyapı eksikliği bulunan noktalarda dere geçişlerine büz döşeniyor. Kırsal Hizmetler ve Fen işleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmasıyla  Basırlı Mahallesi’ne bağlı Soğukpınar Yaylası’nın ulaşımını sağlayan Sivridaş Deresi’ne 5 adet 1200’lük döşendi. 

banner111
BAŞKAN YÜCEL: HALKIMIZIN SÜREKLİ KULLANDIĞI YOLLAR


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayla yollarında alışılmışın dışında kalıcı hizmet ve yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya olarak bir mahallemizin en az üç yaylası bulunuyor. Dolayısıyla yayla yolları sürekli olarak halkımızın kullandığı yollar. Kış aylarının yanı sıra özellikle yaz aylarında da sel oluşturabilen yağmurlar yağabiliyor. Yol hizmetlerimizi de tüm bunları hesaplayarak vatandaşlarımızın mağdur olmamı için altyapıya büyük önem veriyoruz. Yaylalarımızın yol ve altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözüyoruz.” dedi.


 Kış aylarında ulaşımlarını bu dereden geçerek sağladıklarını belirten mahalle sakinleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 


Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 13:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83