ZABITA 189'NCU YAŞINI KUTLADI

Alanya’da Zabıta Teşkilatı’nın 189. yıl dönümü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımı ile kutlandı.

ZABITA 189'NCU YAŞINI KUTLADI

 Alanya Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan zabıta haftası etkinliklerinin ilki, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. canlı bahis Atatürk Anıtı önündeki törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcıları Adem Er, Mehmet Kula, Nazmi Yüksel, Zabıta Müdürü Hasan Akın, Belediye birim amirleri, davetliler ile zabıta personeli katıldı.

banner111
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kendi rahatından ödün vererek çalışan zabıta teşkilatı büyük bir teşekkürü hak ediyor. Sizler belediyenin gülen yüzü ve dışarıya açılan kapısısınız" dedi.

Anıt önündeki programın ardından 1999 yılında görevde şehit olan Zabıta Komseri Hayri Ünal mezarı başında ziyaret edilerek dua okundu. Saat 17.00’da ise Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çarşı esnafını ziyaret ederek çiçek dağıtacak.

Bir hafta boyunca Alanya Merkez; İskele’de, Avsallar, Mahmutlar ve Konaklı bölgelerinde Zabıta Teşkilatı’nın tanıtımı için birer stand açılacak.

Kutlamalar kapsamında esnaf ziyaretleri ve etkinlikler yeni mahallelerde de devam edecek. 5 Eylül Cumartesi günü Öğretmen Evi’nde düzenlenecek yemeğin ardından emekli olan personellere plaket verilecek ve sinevizyon gösteresi eşliğinde etkinlik sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83