Zabıta Teşkilatı 193 yaşında

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 193. yılı sebebiyle Atatürk Anıtı'nda çelenk töreni düzenlendi.

Zabıta Teşkilatı 193 yaşında
Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları ile birim memurları katıldı. 

"BELEDİYENİN HALKA EN YAKIN BİRİMİYİZ" 

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, "Zabıta teşkilatımızın 193. kuruluşu kutlama etkinliklerinin başlangıcı olan çelenk sunma törenine teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. Zabıtamız belediyenin halka en yakın hizmet birimidir. Eli, ayağı ve gözü olmaktadır. Belediye sınırları içerisinde halkın düzeni için görevlerini yerine getirmektedir. Biz zabıta teşkilatı olarak söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunun farkındayız. Bizlerin görevini icra ederken yanımızda olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza, ilçe emniyet müdürlüğümüze teşekkür ederim. Teşkilatımızın 193. yılını kutlar, çalışma arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.




Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2019, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83