Zabıta ziyaret turundaydı

Alanya Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası, bugün resmî kurumlara yapılan ziyaretlerle devam etti.

Zabıta ziyaret turundaydı
Alanya Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası, bugün resmî kurumlara yapılan ziyaretlerle devam etti.Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın ve zabıta amirleri ilk önce Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı’yı ardından İlçe Jandarma Komutan Vekili Onur Altınsoy’u makamında ziyaret ettiler. 

EMNİYET MÜDÜRÜ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Zabıta Müdürü Hasan Akın ve zabıta amirlerinden oluşan ekip ilk önce Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı’yı ardından İlçe Jandarma Komutan Vekili Onur Altınsoy’u makamında ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü Alper Avcı’ya belediye zabıta çalışmaları hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Hasan Akın, emniyetle uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Zabıta Müdürü Hasan Akın ve beraberindekiler daha sonra İlçe Jandarma Komutan Vekili Onur Altınsoy’u ziyaret etti. 

AGC VE ALANYA MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Zabıtadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın, Zabıta Amiri Bülent Filiz ve zabıta komiserleri ziyaretlerine Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya Müftülüğü ile devam etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve beraberindekiler AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun’a ardından da Alanya Müftü Vekili Murat Demirhan’ı makamında ziyaret etti. Zabıta Haftası etkinliklerine 1 Nisan’da başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, ‘’Kurum ziyaretlerimizi Alanya Müftülüğü ile tamamlayarak Zabıta Haftası’nı farklı etkinliklerle kutladık. Bir hafta süren etkinliklerimizde Alanyamızı ve Zabıta Haftası’nı en iyi şekilde temsil ettik. Gelecek yıllarda da bu etkinliklerimiz devam edecek. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e bizlere her zaman destek verdiği için tüm zabıta personeli adına teşekkür ederim’’ dedi. 



Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 14:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83