ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI İLE KUTLANACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yarın saat 09.00'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Kutlamalar akşam Fener Alayı ile sürecek.

ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI İLE KUTLANACAK

 Atatürk Anıtı önünde yapılacak resmi tören saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve Türk Bayraklarının göndere çekilmesi ile devam edecek. Jandarma Üsteğmen Mehmet Ay'ın konuşmasının ardından Atatürk Anıtı önündeki tören son bulacak. Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Kaymakamlık makamında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanında Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere tebrikleri kabul edecek. 

banner111
KENT KONSEYİ VE ALANYA BELEDİYESİ FENER ALAYI DÜZENLİYOR

Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde ise yarın akşam Fener Alayı düzenlenecek. Saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde başlayacak 30 Ağustos Zafer Yürüyüşü İskele Meydanı’nda yapılan gösterilerle son bulacak. Tüm Alanya halkını Türk Bayrakları ile Fener Alayına davet eden Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “30 Ağustos'un Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Bu zaferin ışığı altında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygı ile eğiliyoruz. 30 Ağustos'da aynı ruhla "Türk Bayraklarıyla" hep birlikte yürüyeceğiz. Tüm Alanya halkımız davetlidir.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83