ZAFER BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANACAK

30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Alanya’da törenle kutlanacak.

ZAFER BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANACAK

 30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, 30 Ağustos Salı Günü resmi törenle kutlanacak. 30 Ağustos 2016 Salı günü saat 09.00'da Atatürk Anıtını çelenk sunumu ile başlayacak olan resmi tören saygı duruşu, istiklal marşımızın okunması ve Türk Bayraklarının göndere çekilmesi ile devam edecek. Jandarma Üsteğmen Mehmet Ay'ın konuşmasının ardından Atatürk Anıtı önündeki tören son bulacak.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN TEBRİKLERİ KABÜL EDECEK

Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Kaymakamlık Makamında; Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanında Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere tebrikleri kabul edecek.

TANRISEVEN " TÜRKİYE CUMHURİYETİ, DÜNYA DURDUKÇA VAR OLACAK"

30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle yaptığı değerlendirmede Türkiye Cumhuriyeti, dünya durdukça var olacağını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli bu zaferle sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı, burada şeref tacını giymiştir. Bugün de Türkiye üzerinde kötü emeller besleyenler şunu çok iyi bilmelidir ki, yüzlerce yıldır aynı bayrak altında yaşayan ve bu ülkeyi beraberce kanlarını dökerek kuran Milletimiz, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi buna asla fırsat vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti, dünya durdukça var olacak ve varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83