ZARARLI ALIŞKANLIKLARINIZDAN KURTULUN!

Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar İle Mücadele komisyonu ilk toplantısını yaptı

ZARARLI ALIŞKANLIKLARINIZDAN KURTULUN!
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatı doğrultusunda kurulan “Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar ile Mücadele” komisyona ilk toplantısını Alanya Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirdi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde kurulan “Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar ile Mücadele” komisyonu gerçekleştirdiği toplantıda Madde Bağımlılığı ile ilgili istatistiksel veriler değerlendirdi. Ayrıca komisyona üye olan kurumların geçmiş dönemlerde Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar ile ilgili yapmış oldukları projeler, eğitimler ve çeşitli çalışmalara gözden geçirildi. 2016 yılı itibarı ile yapılacak olan çalışmalar için görüş alışverişinde bulunuldu. Komisyon, Madde Bağımlılığı ile mücadele de ilçe eylem çerçeve planı oluşturdu. 

Toplantıların her ay düzenli olarak yapılması kararını alan Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar ile Mücadele komisyonu üyeleri, kendi aralarında görev dağılımı yaparak koordineli bir şekilde çalışma kararı aldılar. Komisyon üyeleri, Madde Bağımlılığı konusunda başarılı ve etkin adımlar atılacağı bilgisini paylaştılar.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde yapılan toplantıya komisyon üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83