Zavlak'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler: Sokak Köpeği!

Bir spor programında 'Kusturmalı Bosna S...' sözleri ile oldukça tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı'ya Alanya'dan tepki geldi.

Zavlak'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler: Sokak Köpeği!
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı 'Kusturmalı Bosna S....' demişti. Bu sözleri özellikle Bosnalı vatandaşlar tarafından oldukça eleştirilmiş Kütahyalı, programdan ve kanaldan kovulmuştu. 

Konuya bir tepkide Alanya'dan geldi. Eski MHP'li genç siyasetçi Hacı Mevlüt Zavlak şu sözlerle Kütahyalı ve eşi Nagihan Alçı'yı eleştirdi. İşte Zavlak'ın o açıklaması: 

Sokak köpeği diye birşey yoktur aslında,vicdansın sahipleri tarafından sokağa terk edilen köpekler vardır.
Çogunlukla tatil yörelerinin sorunu olan sokağa terk edilmiş bu köpekler,yaz başında kah evdeki çocuklara eğlence kah yalnızlığa çare olsun diye kimi zaman da sağa sola havlayıp hırsızlara korku salsın diye alınıp yaz bitince acımasızca sokağa terk edilirler. Günahsız hayvanların içine düştükleri bu durumun tek sorumlusu zengin oldukları halde vicdan fukarası olan sahipleridir. Bu sebeptendir ki ne zaman bir sokak köpeği görsem ona acırım.

Lakin birde sokak köpeklerinin içine düştüğü bu duruma kendilerini bilerek ve isteyerek düşüren insanlar vardır ki onlar sahiplerinin suç ortaklarıdır.Kendi refahları için sahiplerinin istediği her yöne ve herkese havlarlar ve her daim sahibinin emri ile bir kitleyi eğlendirmeye yada salyaları ile lekelemeye hazırdırlar.Karsılıklı olarak taraflar zenginleşirken eşit seviyede vicdan ve ahlak yoksullaşır.
Günün birinde modası geçmiş bir köpekten istenilen verim alınamaz olunca yeni köpek için eskisi sokağa atılır.Artık falanca godamanın köpeğide değildirler.Savunmasız ve itibarsız olarak o güne kadar havladıkları kitlelerin önüne atılan bu köpeksi insanlara hiç acımam,acıyanıda sevmem.

Gerçek sokak köpekleri günahsız hemşehrilerimizdir onları sevelim ve koruyalım

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83