Zavlak, Yücel'den helallik istedi

Zavlak, Yücel'den helallik istedi
Başkan Yücel'in 1 milyon 700 bin TL'ye belediyenin kasasından makam aracı aldığı iddialarının ardından konuyla ilgili konuşan Meclis üyesi Hacı Mevlüt Zavlak Yücel’den özür diledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in 1 milyon 700 bin TL bedelle belediyenin kasasından makam aracı aldığı iddiaları sonrası açıklama yapan Alanya Belediyesi İYİ Partili meclis üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, konuşmasını düzeltmek istediğini söyledi.

Zavlak, Başkan Yücel’den hellalik isterken yaptığı açıklama şöyle;

Alanya Belediye Başkanı Sn.Adem Murat Yücel'in yeni makam aracına dair dün yerel basında yer alan ‘Belediye asfalt dökmek için bile faizle para alırken lüks bir makam aracı almasını doğru bulmuyorum’ şeklindeki açıklamamı hak ve adalet adına hepinizin önünde düzeltmek istiyorum. Zira dün akşam şahsıma aktarılan bilgilerin tersine aracın belediye bütçesinden değil de Sn.Yücel'in şahsi imkanlarıyla alındığını bugün öğrendim. Eğer aracın parası belediye bütçesinden ödenmiş olsaydı söylediklerimin arkasında durmaya ve konuyu gündemde tutmaya devam ederdim. Ama bu aşamada siyasette iftirasız,hakaretsiz ötekileştirip ayrıştırmadan kendisine bir yol çizmeye çalışan ben Mevlüt Zavlak'a düşense hatamı kabul edip kul hakkına girmemek için konunun muhatabı Sn.Yücel'den helallik istemekti.

Kendisini arayıp konuşup helâlleştim. Muhalefet olarak şehrimizin ve insanlarımızın geleceği için gösterdiğimiz gayreti rakiplerimizin kişisel haklarının korunması yönünde de göstermek boynumuzun ve insanlığımızın borcudur. Sonuç olarak bizleri erdemli kılan hiç hata yapmamamız değil,hatalarımızı kabul edip ders çıkarma kabiliyetinde olmamızdır.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 22:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83