Alanyalı kadınlardan futbol resitali

Alanyalı kadınlardan futbol resitali
Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığımız bu günlerde Cumhuriyet Halısaha Tesisleri örnek bir etkinliğe sahne oldu. Düzenlenen futbol maçında kadınlardan oluşan takım futbol resitali sundu.


ÖRNEK YAKLAŞIM

Turizmci Atilla Kopmaz öncülüğünde her hafta halı sahada buluşan ekip, 30 yıldır istikrarını sürdürüyor. Kopmaz ve ekibi, farkındalık oluşturmak amacıyla bu haftaki maça Alanya'da yaşayan yabancı kadınlardan oluşan kadın takımını davet etti. 3 yıldır Alanya'da yaşayan İranlı Shila Moghadam öncülüğündeki kadın takımı daveti kabul etti ve iki takım futbol maçında buluştu.


KADINLAR HER ALANDA VAR

Mücadelede dostluk ön plana çıktı ve güzel görüntüler yaşandı. Kadınların futboldaki becerisi izleyenlerin de takdirini topladı. Atilla Kopmaz, Kadınlar Günü nedeniyle böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, "Görüyoruz ki kadınlar hayatın her alanında var ve başarılılar. Davetimize katılan kadın takımına teşekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyonu geleneksel hale getirecegiz" dedi.
İranlı Shila Moghadam ise aldıkları davetin kendisini ve arkadaşlarını çok mutlu ettiğini belirterek, "Bu ince davranış da gösterdi ki Türk insanları her konuda çok duyarlı" ifadesini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83