Alanyalı kadınların o sergisi açıldı

Alanyalı kadınların o sergisi açıldı
Alanya Kültür Merkezi'nde açılan “Kelebekler ve Çiçekler” sergisinde konuşan Alanya Belediye Başkanı Yücel, yakında Aile ve Kadın Destek Merkezi’ni açacaklarının müjdesini verdi.

‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ için Alanya Belediyesi özel sergi açtı. Alanya Kültür Merkezi’nde açılan ‘Kelebekler ve Çiçekler’ isimli sergi belediye ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü işbirliğinde açıldı. Serginin açılışı öncesi konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla kadınlarımızın her daim yanında olmak ve onlara ihtiyaç duydukları birçok alanda destek vermek amacıyla, onlara destek vermek adına çok özel bir tesis açacağız” dedi.


SERGİNİN AÇILIŞINI KADINLAR YAPTI

Alanya Belediyesi ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan koleksiyonun kurdelesi kadınlar tarafından açıldı, açılışta Başkan Yücel kadınlar alkışla destek verdi. Başkan Yücel ve davetliler sergiyi gezerek Antalya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Emine Erkal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sergiye kadınlar yoğun ilgi gösterirken Başkan Yücel ve eşi Yıldız Yücel’e ise Erkal tarafından özel bir çalışma hediye edildi. Özel olarak hazırlanan ‘Kelebekler ve Çiçekler’ isimli sergi, 8-12 Mart tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 22:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83