ALTSO'dan kadınlara özel proje

Alanyalı kadınlar 'Kızkardeşim'le buluşuyor.

ALTSO'dan kadınlara özel proje
ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Habitat Derneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kızkardeşim Projesi'ni Alanyalı Kadınlarla buluşturuyor
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, Habitat Derneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kızkardeşim Projesini Alanyalı Kadınlarla buluşturuyor. Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almaları ve toplumsal, ekonomik konumlarının güçlendirilmesine destek olmak amacıyla yürütülen projenin, Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi ve İnternet Reklamcılığı Eğitimi ALTSO'da gerçekleştirilecek.

TÜM EBEVEYNLERE AÇIK

ALTSO'da 'Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi' adı altında verilecek eğitim 15 Nisan saat 14.00'da gerçekleşek. Program,  internet kavramı, güvenlik nedir, internet güvenliği nedir, güvenliği tehdit eden unsurlar, güvenli internet hizmeti sosyal medya kullanımı, siber zorbalık, siber zorbalıkta ebeveynlik rolü hakkında bilgiler içererek, tüm ebeveynlere açık olacak. 

DİJİTAL REKLAMLAR ANLATILACAK

Ayrıca 16 Nisan saat 14.00'da 'İnternet Reklamcılığı Eğitimi'ninde verileceği ALTSO'da, evde üretim yaparak pazarlayan kadınlara geleneksel reklamlar, dijital reklam alanları, Google, Facebook ve Instagram Reklam paneli hakkında bilgilerin verileceği, iyi uygulama örneklerinin aktarılacağı eğitim programı 15 kişilik bir katılımcı ile gerçekleşecek. Bu program için katılımcıların sosyal medya hesabı olması gerekiyor.  

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83