Anne adaylarının yeni trendi: Doğum sigortası

Hem maddi hem manevi açıdan bebek planlaması erkene alındı. Bu duruma çare olarak yeni trend doğum sigortası oldu.

Anne adaylarının yeni trendi: Doğum sigortası
Modern çağın anne baba adayları artık daha bilinçli. Bebek sahibi olmaya karar vermeden önce manevi yönden hazırlık yapılırken hamilelik sürecinin maddi boyutu da artık çok önceden hesaba katılır hale geldi. Hayallerindeki gibi huzurlu, sağlıklı ve kaliteli bir süreç geçirmek isteyen aileler, artık doğum sigortası alarak 1 yıl öncesinden bile planlama yapabiliyor.

Anne ve baba adaylarının sağlıklı olduğu kadar masrafsız bir doğum süreci için plan yaptıklarını söyleyen Sigorta Uzmanı Selami Bağcı, 1 yıl öncesinden maddi hazırlıkların yapıldığını böylece sürecin her avantajından ekonomik yönden ve planlı bir şekilde yararlanıldığını anlattı. Selami Bağcı, doğum sigortası edinen ailelerin böylece doğum sürecindeki tüm hayallerini gerçekleştirme imkanı bulduklarını söyledi.

Günümüzde sağlık konusunda bilinçlenme artıkça doğum süreci de daha bilinçli planlanır hale geldi. Hamile kalmaya önceden planlı bir şekilde karar veren aileler manevi açıdan olduğu kadar maddi açıdan da hazırlık sürecini ön plana aldı. Bu süreç ailelere her detayı düşünebilmek için uzun ve yeterli bir zaman tanır hale geldi.

HEM EKONOMİK HEM DE PLANLI BİR SÜREÇ

Hamileliğin sadece beslenme, spor veya doktor seçiminden ibaret olmadığını kavrayan anne ve baba adayları; hamileliği bitiren, bebeği kucaklarına almasını sağlayan doğum için manevi olduğu kadar maddi hazırlıklar da yapılması gerektiğinin artık farkında. Doğum sigortasının ön plana çıktığı bu dönemde aileler Doğum Paketim’den kendilerine uygun olan sağlık sigortası hizmetlerini seçerek daha planlı ve ekonomik ve aynı zamanda da huzurlu bir şekilde süreci tamamlamayı amaçlıyor.

Günümüzün revaçta olan doğum paketim seçenekleri, bilinçli ebeveynler tarafından tercih edilirken hem annenin hem de bebeğin sağlığını olumlu yönde etkileyen koruyucu bir sigorta. Tüm süreçte yararlanılan doğum sigortası; tahliller, kontroller, sezaryen, normal doğum, bebek için yapılması gereken testler, annenin sağlık kontrolleri ve benzeri tüm özel hastane masraflarını kapsayabiliyor. Doğum anında istenilen özel hastaneye gitmeyi sağlıyor, süreci planlı hale getirirken maddi ayrıntıları düşünme zahmetinden de kurtarıyor.

ENDİŞELERDEN UZAK DURUN, HER AYRINTIYI DANIŞIN

Anne ve baba adaylarında son dönemde yükselen bir trend haline gelen doğum sigortasının doğum sürecini daha bilinçli geçirmek isteyenler için ideal olduğunu söyleyen Sigorta Uzmanı Selami Bağcı; doğum sigortasının tercih edilme sebebinin, ekonomik açıdan planlama yapılabilmesi ve daha huzurlu, kaliteli ve en önemlisi de hayallerindeki doğumu gerçekleştirme imkanı tanıması olduğunu söyledi. Sigorta sektöründeki 15 yıllık tecrübesiyle doğum sigortasının avantajlarını anlatan Selami Bağcı, anne ve baba adaylarının bulundukları şehirde, istedikleri hastaneyi ve doktoru seçerek ve ekonomik bütçelerini de kontrol ederek süreci önceden planlama imkanına kavuştuklarını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83