Başarılı bir iş kadını olmak için öz güven şart

Sağlık sektöründe birçok firmada yöneticilik yapan ve son olarak kendi sağlık merkezini kuran Bihter Fidangül, başarılı bir iş kadını olmak için gerekenlerin; istek, özgüven, çok çalışma ve çalıştığı alanda kendini yenileme olduğunu söyledi.

Başarılı bir iş kadını olmak için öz güven şart

 Tekstil okuduğunu ve bir çok alanda tasarım çalışmaları olduğunu belirten Fidangül, “Mimari tasarımlar ve modern dans ile duygularımı sanata yansıtmaya çalışıyordum. Güzel eserler oluşturmak, güzellikleri izlemek, güzel şeyleri dinlemek ve bunlardan yola çıkarak hayata renk katmaya çalışan birisiyim Yurt içinde ve yurt dışında güzellik ve sağlıkla ilgili eğitimler aldım 2007 yılından beri bu sektörün içindeyim, daha once aynı sektörde kendi kurduğum şirketlerle bu sektörde çalışmalarda bulundum. Dermaslimi 2010 yılında kurdum Girişimci ruhum beni Dermaslim’i kurmaya yöneltti” dedi.

banner111
Çocuklarıma vaktimin şu kadarını, işe vaktimin şu kadarını ayırmam gerek diye yaşamadığını kaydeden Fidangül, “İlla evde oturunca çocuklarla ilgileniyorsunuz diye bir şey yok. Hiç çalışmayan arkadaşlarım var, ben bir kısmından daha çok vakit ayırdığımı düşünüyorum çocuklarıma. Önemli olan ne kadar vakit ayırdığınız değil ayırdığınız vakti nasıl değerlendirdiğiniz ve onlarla bir anne olarak neler paylaştığınız. Çalışan bir kadın olmayı ben tercih ettim ve öyle yaşıyorum. Bunu doğru biçimde planladığınızda her şey yolunda gidiyor zaten. Ben de bir kadın, anne ve neşeli bir insan olarak bunu yaşıyorum.. İnsanın isteğiyle ilgili, benim için her zaman ilk öncelik ailem ve sevdiklerim onlardan aldığınız güzel enerjiyi de işinize yansıtabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Dermaslim nedir?

Fidangül, “Çok severek yaptığım bir iş, insanları sağlıklı ve güzel hale getirmek, netice aldıktan sonrada hep beraber aldığımız sonucun keyfini sürmek, birçok üyemiz bana yeni bir hayata başlıyormuşum gibi diyorlar, onlarla yeni bir hayata başlamak benim için en güzel mutluluk. Güzelliğin mutlulukla alakalı olduğunu düşünüyorum ve Dermaslim de insanlara mutluluk katmak, zihinlerini/bakış açılarını geliştirmek, kendilerini iyi hissettirecek görünüme kavuşmalarına destek olmak, öz güvenli kadınların sayısını arttırmak beni de mutlu ediyor. Yani bu da Ruh/Beden tasarımı gibi bir şey. Dermaslim de verdiğimiz hizmet güzellik, sağlık ve ruhunuz ile ilgili her şey diyebilirim. doktor bölümümüzde cilt gençleştirme, botox dolgu, gibi tüm medikal estetik uygulamaları, migren ve tüm ağrılar için nöral terapi uygulamaları, diyetisyen ve psikoloğumuz tarafından hazırlanan diyet programlarımız ile kilo veren üyelerimize destek olabilecek 17 farklı sistem ile bölgesel zayıflama bölümünde zayıflama-sıkılaşma programları oluşturabiliyoruz. Aletli pilates stüdyomuz, Long time liner ile kalıcı makyaj ve microblading uygulaması yapıyoruz. Lazer epilasyonda 3 farklı sistem kullanarak en etkin sonuçlara ulaşabiliyoruz. Cilt bakımları konusunda oldukça iddialıyız ,hem standart cilt bakımları hemde tedaviye yönelik bakımlarımız mevcut. Medikal el ve ayak bakımı uygulamalarımızda batık tırnak-mantar -tel takma gibi işlemlerle ağrısız bir şekilde hayat kalitenizi arttırabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 11:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83