Kadınlar 5 Aralık'a hazır

Alanya Kent Konseyinin her yıl organize ettiği ve Alanya Kaymakamlı ile Alanya Belediyesinin de desteklediği; 5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişi’nin kutlamaları 5.12.2016 Cumartesi günü saat 12:30 da Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Tüm siyasi parti temsilcileri, dernek ve odaların kadın temsilcileri ile kutlama programının toplantısı Alanya Kent Konseyinde, konsey başkanı Nurhan Özcan başkanlığında görüşülerek netleştirildi.

Kadınlar 5 Aralık'a hazır

 Kent konseyinde yapılan toplantıya, Akp, Chp ve Mhp kadın kolları başkanları  ve sivil toplum kuruluşu bayan temsilcilerinin de katılımı ile tam bir mutabakat içerisinde hazırlanan programa yoğun bir katılım beklenmekte. Kent konseyi kadın meclisi başkanı Ümran AYKUT; kadın haklarının önemini vurgulamak için çalıştıklarını ifade etti.

banner111
Toplantı sonunda açıklama yapan Özcan “Daha önceki yıllarda da organize ettiğimiz gibi, bu yılda konseyimizin Kadın Meclisi bünyesinde 5 Aralık hazırlıklarına devam ediyoruz. Tüm kadınlarımızı bu anlamlı günü kutlamaya davet ediyoruz” dedi.

12:30'da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program devam edecek. Kent konseyini hazırlamış olduğu, el dövizleri ile seçilmiş kadın başkanlar topluma kadının gücü ile ilgili mesajlar verecekler.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83