"KADINLAR PLAJI"REKOR KIRIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sarısu Kadınlar Plajı ziyaretçi akınına uğruyor. Kadınlara 5 yıldızlı hizmet verilen plaj 2 ayda 85 bin ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı.

"KADINLAR PLAJI"REKOR KIRIYOR

 Sunduğu VIP hizmeti ile kadınların vazgeçilmezi olan Sarısu Kadınlar Plajı, dolup taşıyor. Marka olma yolunda ilerleyen plaj sadece Antalyalı kadınların değil, şehir dışından gelenlerinde gözdesi. Kadınlar Plajı’nda, şezlong, şemsiye gibi plaj hizmeti de ücretsiz veriliyor. Plajda, spor alanlarından, kum banyosuna, et, balık restoranlarından pastaneye, kuaföründen SPA ve hamamına 5 yıldızlı hizmet sunuluyor. Cankurtarandan, güvenlik görevlisine kadar bütün personelin kadın olduğu plajda, kadınlar kendilerini hiç olmadığı kadar rahat ve özgür hissediyor.

banner111
75 bin ziyaretçi

Yaklaşık bin 200 şezlongu ve tentesi bulunan plaj, bu yaz da kadınların gözdesi. Ramazan ayını sakin geçiren ancak Ramazan Bayramı ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Kadınlar Plajı, günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi ağırlamaya başladı. Hafta sonu bu sayı daha da artıyor. Kadınlar Plajı, Haziran ayından bu yana 85 bin ziyaretçi ile adeta rekor kırdı. Plajdan tatil için Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler de yoğun olarak yararlanıyor. Kadınlar Plajı’na tam not veren kadınlar, aynı hizmetin farklı yerlerde de verilmesini istiyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83